Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@08:21:43 GMT

بقاع متبرکه قطب‌های فرهنگی کشور هستند

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۹۷۰۷۸۰

بقاع متبرکه قطب‌های فرهنگی کشور هستند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام غلامرضا عادل بعد از ظهر امروز در مراسم افتتاح حرم احمد بن اسحاق (ره) در شهرستان سرپل ذهاب، اظهار کرد: بیش از هشت هزار بقعه متبرکه در کشور وجود دارد که از این تعداد ۶ هزار بقعه مربوط به بقاع امامزادگان (ع) است.

وی با اشاره به وجود بقاع برخی از انبیا الهی از جمله دانیال نبی (ع)، افزود: تعدادی از بقاع متبرکه در کشور نیز مربوط انبیا الهی، بزرگان، مشاهیر، نزدیکان و اصحاب ائمه اطهار هستند که در نزد مردم از جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امور خیریه کشور تصریح کرد: بقاع متبرک به دلیل عشق و ارادت مردم نسبت به ائمه اطهار (ع) و بزرگان دین به قطب‌های فرهنگی کشور تبدیل شده‌اند.

عادل بیان کرد: باید بقاع متبرکه محلی برای ترویج فرهنگ قرآن و اهل بیت (ع) باشد و با برگزاری برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در این اماکن متبرک به عنوان یک پایگاه اجتماعی، محلی برای رفع مشکلات احتمالی مردم شود.

وی با بیان اینکه حرم مطهر احمد بن اسحاق (ره) در مسیر زوار عتبات عالیات قرار دارد، تاکید کرد: باید رهبر توسعه این حرم برای معرفی شخصیت این حضرت تلاش بیشتری صورت گیرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی اوقاف و امور خیریه کشور به ارائه خدمات اوقاف طی دوران شیوع ویروس کرونا در کشور اشاره کرد و گفت: ۲ میلیون بسته ارزاق توسط بقاع متبرکه در بین محرومان توزیع شده است.

کد خبر 5382644

منبع: مهر

کلیدواژه: کرمانشاه سازمان اوقاف و امور خیریه بقاع متبرکه ویروس کرونا کمک مومنانه قرآن عتبات عالیات ویروس کرونا بوشهر شب یلدا آمار کرونا گرگان بارش باران کرمانشاه بارش برف آتش سوزی واکسن کرونا عکس استانها قاسم سلیمانی ایلام تبریز بقاع متبرکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۰۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حاج شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدات در شهر ارومیه است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد خلیل پور عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در نشست هفتگی کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر ارومیه با اشاره به ششمین سالگرد رحلت حاج شیخ غلامرضا حسنی "مجاهد نستوه آذربایجان" گفت: یکی از نمادهای هویت و تاریخ مجاهدت و رشادت های مردم آذربایجان در زمان انقلاب در شهر ارومیه حاج شیخ غلامرضا حسنی بوده و شهرداری ارومیه باید برای برگزاری هرچه باشکوهتر برنامه بزرگداشت رحلت آن مرحوم از هیچ تلاشی را دریغ نکند.

وی افزود: سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری باید در برگزاری ویژه برنامه های مناسبتی در شهر و همچنین سازمان سیما،منظر و فضای سبز شهری شهرداری در فضاسازی و آذین بندی های سطح شهر اهتمام ویژه داشته باشد.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه با انتقاد شدید از ضعف اطلاع رسانی روابط عمومی های شهرداری بیان کرد: ضعف روابط عمومی ها در مباحث اطلاع رسانی در ویژه برنامه ها، مراسمات و پروژه های عمرانی و خدماتی مدیریت شهری مشهود است.

دکتر خلیل پور در بخشی از سخنان خود با اشاره به اینکه یکی از رسالت های اصلی سازمان فرهنگی ، اجتماعی و ورزشی شهرداری ایجاد شور و نشاط برای مردم بوده اظهار کرد: فصل تابستان شهر ارومیه پتانسیل و فرصتی بی نظیر برای برگزاری جشنواره ها و نهایت استفاده در تحقق رسالت سازمانی می باشد.

وی با اشاره به ضرورت نامگذاری کلیه پل های سطح شهر ارومیه به یک نام و یا نماد یادآورشد : برخی از پل های شهر مزین به نام های مقدس همچون (پل مادر و پل خاتم الانبیاء و ... بوده و تزیین ها و فضا سازی پل ها تا حدودی متناسب با نام آنها انجام شده و در سایر پل های سطح شهر هم اقداماتی نظیر آنها انجام شود. 

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در پایان خاطرنشان کرد: به عنوان مثال پل غیر همسطح آذربایجان که چند سطح آن به فاز بهره برداری رسیده است، سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه میتواند با فضاسازی متناسب با نام پل اقدام و تصویری از "شهید مهدی باکری  به عنوان تبلور غیرت آذربایجان "در آن استفاده کند.

دیگر خبرها

  • تلاش برای راه‌اندازی دانشگاه‌های وقفی در کشور
  • حاج شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدات در شهر ارومیه است
  • اخذ سند مالکیت امامزاده بی‌بی خدیجه خاتون(ع) شهرستان میبد
  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • بازدید بیش از ۲٠ هزار گردشگر از اماکن تاریخی شهرداری کاشان
  • اداره کل امور اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اوقاف چه دستاورد‌هایی دارد؟
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • ارسال سند محتوایی ۲۰ برنامه‌ آستان قدس رضوی برای عتبات
  • آیا امام صادق (ع) فقط گوشه‌ای می‌نشست و درس می‌داد؟